RCO

RCO lanserar kompaktlösning för mindre objekt

By 9 december, 2014 No Comments

RCO Security släpper nu en specialanpassad version av undercentren UC-50 – hjärnan i bolagets passersystem R-CARD 5000 som kontrollerar och övervakar övriga anslutna produkter. Den nya kostnadseffektiva undercentralen UC-50/4M riktar sig till mindre objekt och kedjekunder med begränsade behov.

UC-50/4M är speciellt framtagen för objekt där man endast behöver säkra ett fåtal dörrar med hjälp av en passer- och inbrottslarmlösning, men ändå vill kunna sköta all administration centralt via mjukvaran R-CARD M5 och slippa flera olika system.

Den SBSC-intygade undercentralen klarar av fyra dörrmiljöer (tre dörrar och en manöverpanel), larm och ett stort antal offline-läsare i RCO:s nya läsarserie NoKey offline. Exempel på objekt där den nya undercentralen lämpar sig väldigt väl är butiker, förskolor, daghem eller tekniska utrymmen.

– UC-50/4M är främst en undercentral för dem som önskar gemensam administration av flera mindre objekt med få dörrar. Men handlar det om endast ett objekt är vinsterna också många. Har man ett begränsat behov på sin anläggning blir en passer- och larminstallation väldigt kostnadseffektiv med denna nya lösning, säger Lars Mattsson, vd för RCO Security.

– En stor fördel med UC-50/4M är att den, förutom fyra online-dörrmiljöer, kan hantera flera tusen offline-läsare. På så sätt kan man med en enda central faktiskt trygga även större objekt där man vill höja säkerheten genom att installera en passer- och larmlösning, avslutar Lars Mattsson.


För mer information kontakta:
Henrik Paulsson, marknadschef, RCO Security
Telefon: 08-546 560 38
Mobil: 073-633 40 36
E-post: henrik.paulsson@rco.se


Om RCO Security AB

RCO Security AB utvecklar, tillverkar och marknadsför sedan 1976 produkter och lösningar inom elektronisk nyckelfri låsning för hem och företag, och har etablerat sig som en ledande leverantör i Sverige. Bolaget har de senaste åren uppvisat en god tillväxt och lönsamhet. RCO omsätter cirka 130 miljoner kronor och har över 50 anställda. Huvudkontoret ligger i Järfälla i Stockholm med lokalkontor i Malmö, Göteborg och Norrköping. År 2014 etablerade man även verksamhet på den norska marknaden genom bolaget RCO Security AS. RCO ägs till 60 procent av Novax som ingår i familjeföretaget Axel Johnson (www.novax.se). Försäljning, installation och service av produkterna sker via ett brett nät av återförsäljare (lås-, larm-, tele- och elinstallatörer). RCO är ett stabilt företag och har tilldelats AAA-rating i snart 20 år i rad. Företaget är dessutom miljödiplomerat enligt agenda 21 av Järfälla kommun.

www.rco.se