Caroline Hjelte slutar som VD för Lagerhaus

jun 5, 2018

Caroline Hjelte har meddelat styrelsen att hon lämnar sitt uppdrag som VD för Lagerhaus. Caroline är kvar som VD fram till senast 21 december. Styrelsen ska inleda arbetet med att rekrytera en ny VD. Caroline har varit VD sedan december 2016.

– Min uppgift när jag tog mig an VD-rollen var att leda bolaget till att bli ett självständigt lönsamt bolag. Det har varit fantastiskt inspirerande att ha varit med i det första stora steget av den förändringsresa som Lagerhaus genomgår för att bli just ett fristående bolag, redo att möta framtiden, tillsammans med alla engagerade medarbetare. Lagerhaus har fortfarande en resa kvar innan det når upp till sin potential. Men bolaget går nu in i nästa fas. Det gör att tajmingen nu är rätt för mig att lämna för att på sikt kunna ta mig an nya uppdrag. Det har varit en spännande tid med många förändringar, både inom Lagerhaus men också sett till branschen i stort. Tiden är mogen för en ny kraft att ta vid och fortsätta resan, säger Caroline Hjelte, avgående vd.

Vi tackar Caroline för de här tiden och önskar henne lycka till framöver. Vi är tacksamma för att Caroline kvarstår i sin roll en tid och det är viktigt att vi inte tappar tempo. Arbetet med att rekrytera en ny VD ska inledas, säger Eric Persson, styrelseordförande i Lagerhaus.

För frågor, kontakta Eric Persson, Styrelseordförande Lagerhaus, eric.persson@novax.se, 08-701 61 00

Fler nyheter