Ny VD i Lagerhaus

okt 12, 2018

Styrelsen i Lagerhaus har utsett Jerker Levin till ny VD med tillträde senast den 5:e april 2019. Jerker tar över efter Caroline Hjelte som kommer att kvarstå som VD fram till 21 december 2018. Under övergångsperioden kommer Anna Sjöberg att vara tillförordnad VD.

Jerker har en gedigen erfarenhet från detaljhandeln. Under sina 25 år i detaljhandeln har han varit med att etablera och driva försäljning av varumärken i Sverige såsom Paul Frank, Nudie jeans och Eastpak. Jerker är för närvarande försäljningschef på MQ Retail AB.

Vi är glada över att få utse Jerker Levin till ny VD i Lagerhaus. Hans energi, engagemang, starka ledaregenskaper och långa erfarenhet från detaljhandeln är faktorer som behövs för att leda Lagerhaus framåt.” säger Eric Persson, VD på Novax och styrelseordförande i Lagerhaus.

”Lagerhaus är ett av Sveriges mest spännande detaljhandelsbolag med sitt unika sortiment – hög andel egendesignat och hållbara produkter till attraktiva priser. Jag ser fram emot att få bli en del av Lagerhaus-teamet och bygga ett ännu större och starkare Lagerhaus”, säger Jerker Levin.

För ytterligare information var vänlig kontakta: Eric Persson, VD Novax AB och styrelseordförande i Lagerhaus email: eric.persson@novax.se  

Fler nyheter