RCO förvärvar DinBox

aug 17, 2020

RCO Security AB genomför förvärv av DinBox, Sveriges största leverantör av fastighetsboxar. ”Tillsammans kommer vi kunna erbjuda en komplett lösning för det digitala trapphuset,” säger Fredrik Sidhagen, VD RCO Security AB.

Efter att RCO Security AB i fjol stöttat DinBox och Titan Beslag finansiellt står det nu klart att RCO förvärvar en majoritet av bolagen. 

”DinBox kompletterar vårt erbjudande väldigt väl och tillsammans kommer vi kunna erbjuda en komplett lösning till de digitala trapphusen. Vi ser fram emot att vidareutveckla och växa bolaget tillsammans med medarbetarna på DinBox”, säger Fredrik Sidhagen, VD RCO Security AB. 

För mer information kontakta:

Fredrik Sidhagen, VD, RCO Security AB
Telefon: 073-633 40 40
E-post: fredrik.sidhagen@rco.se

Om RCO Security AB

Svenska RCO Security AB utvecklar, tillverkar och säljer tjänster och produkter inom passer- och säkerhetssystem. RCO grundades 1976 och har etablerat sig som en ledande leverantör på den nordiska marknaden. I dag finns RCO representerat i Sverige, Norge och Finland. Huvudkontoret ligger i Järfälla i Stockholm. Bolaget har de senaste åren uppvisat en god tillväxt och lönsamhet. RCO omsätter drygt 200 miljoner kronor och har cirka 90 anställda. RCO Security ägs till 100 procent av Novax som ingår i familjeföretaget Axel Johnson AB. Företaget är miljödiplomerat enligt agenda 21 av Järfälla kommun. www.rco.se

http://meltwater.pressify.io/publication/5f363fb4f2750a00044f8afe/5c4efead99b7b11000477ef1

Fler nyheter