Intresserad av investeringsverksamhet och affärsutveckling? – sök till Novax Internship VT2021

sep 7, 2020

Novax är en långsiktig och aktiv partner för tillväxtbolag och ett ekosystem där människor och företag växer. Genom att investera i, stötta och utveckla små och medelstora företag är vi med och bygger framgångsrika bolag och framtida ben för Axel Johnson.

I rollen som intern på Novax kommer du att under 20 veckor arbeta heltid nära Novax nyinvesteringsverksamhet men även uppföljning i våra befintliga bolag. Arbetsuppgifterna är mångskiftande och innefattar allt från datainsamling, marknadsanalys, bolagsanalys och värdering till framtagande av beslutsunderlag och genomförande av interna administrativa uppgifter. För att lyckas i rollen krävs god analytisk och kommunikativ förmåga kombinerat med kommersiell känsla och intresse för investeringar och företagsutveckling. Du är strukturerad, noggrann och tar egna initiativ.

Kandidatprofil:

  • Studerar MSc eller sista året på BSc
  • God analytisk förmåga, såväl kvalitativ som kvantitativ
  • Goda kunskaper i Excel och Powerpoint
  • Förståelse för företagsvärdering
  • Intresse för investeringsverksamhet
  • Öppen, ödmjuk och prestigelös med personlig mognad
  • Strukturerat och noggrant arbetssätt
  • Förmåga att ta egna initiativ och kunna arbeta självständigt

Kontakt:

För att ansöka om vårt 20-veckors Off-cycle Internship våren 2021, skicka in ditt CV, personligt brev & betyg senast den 30 september 2020 till:

Anna Skoglundh | anna.skoglundh@novax.se | 073 095 78 788

Fler nyheter